Sparring og Rådgivning

Hos Laigaard Accounting er vi ikke bare bogholdere, som passer dit daglige regnskab. Vi er uddannede som revisorer, og kommer fra en baggrund, hvor vi har arbejdet med mange forskellige brancher og typer af virksomheder. Det gør os i stand til at yde sparring og rådgivning til dig og din virksomhed på et højt og kompetent niveau.

Vi er altid opdateret på reglerne indenfor bogholderi, regnskab, moms, skat, med videre. 

Vi hjælper også gerne med at benchmarke din virksomhed og dit regnskab for at du kan optimere de områder, som giver mening. 

Herudover arbejder vi i mange forskellige systemer – så er du i tvivl om, hvordan den bedste løsning ser ud for dig, så kan vi også rådgive dig om de forskellige løsninger.

Tryghed og vækst begynder med et regnskab du kan have tillid til

“Vi har over længere tid mødt teamet fra Laigaard Accounting hos vores kunder. Hver gang har vi mødt et opdateret bogholderi og en rapportering til direktion og bestyrelse af høj kvalitet, inklusive rapportering af relevante nøgletal. Vi vil derfor ikke tøve med at anbefale Laigaard Accounting til de virksomheder, som vil have glæde af korrekt og effektiv bogføring og ledelsesrapportering.”

Søren Ingerslev, Advokat
Elmann Advokatfirma

Kontakt

Vi er en del af Laigaard Gruppen. Vi har kontor i Store Kongensgade (ensrettet mod Kongens Nytorv) i det centrale København. Indgangen ligger i nr. 40H. Det er den første opgang i Sankt Annæ Passage, som forbinder Store Kongensgade og Bredgade.

Parkering
Der er parkering på Landgreven (lige over for vores adresse) samt i Oneparks parkeringskælder (indkørsel fra Landgreven og Borgergade). Der kan også findes pladser på Sankt Annæ Plads, hvorfra man kan skyde genvej gennem Sankt Annæ Passage (porten ved Bredgade 25).


Laigaard Accounting
Store Kongensgade 40H
DK-1264 København K

Telefon +45 3391 1800
info@laigaard-accounting.com

  • 191001-portræt02451 (1) -kopi
  • sankt annæ passage
191001-portræt02451 (1) -kopi